ALLA MÅSTE DIT

Den här helgen, 12-13 november, måste man vara i Malmö. Det kommer nämligen vara feministiskt forum, och så oerhört mycket bra grejer iz goin’ down. Exempelvis exakt allt. Men mer specifikt ska jag tillsammans med min bloggälskare vid sidan om Rikes Sal (Smaskigt fakta!!) Ha en föreställning på lördag klockan 12.00, på Rolfsgatan 7B. Facebookevent: http://www.facebook.com/event.php?eid=214036462003082

Och på lördagkväll kring 22.00 är det standup med mig, Cecilia Ramstedt, Pernilla Hammargren, Emma Knyckare, Anni Isis, Matilda Berggren och Moa Svan!

Här är hela schemat för denna extraordinära helg: http://malmosfeministiska.wordpress.com/program-feministisk-forum-2011/

VÄL MÖTT!!!!!!!!!!

5 kommentarer to “ALLA MÅSTE DIT”

 1. Mirja skriver:

  Oh la la! Jag dödar hellre alla män än missar detta magnifika event på denna plats i denna staden. Min personliga favorit (näst efter smaskigt fakta-showen!!) är Feministisk frukost med Gudrun, samt Smaskigt fakta-showen. Man får komma om man är man men helst inte.

 2. Gustav skriver:

  Du får inte döda alla män, för jag vill helst inte missa heller!

 3. JohannaElisabeth skriver:

  Det låter jäkligt bra! Annars är Gillete min feministiska förebild sedan jag upptäckte att de verkligen tar på sig ansvaret att tryggt guida unga kvinnor ut i vuxenlivet. http://www.youtube.com/watch?v=bA85Krh-AYs&feature=relmfu

 4. Bison skriver:

  You have the monopoly on useful information-aren’t moonploeis illegal? ;)

Lämna en kommentar