Ännu en besvikelse

Nu finns det snart inga preventivmedel kvar. Det duger inte att rycka ut den salte i tid, eller att köra med säkra perioder. Med Kerstin Thorvall dog den siste pessar-användaren. P-piller är typ livsfarligt och har ni någonsin träffat någon som använder P-kudde?

Allt det här visste vi ju. Men nu ryker den sista möjligheten. Numera kan det inte ens klassas som säkert sex, att dra över en gammal skröplig gubbe.

Herregud! Snart kan man väl bli gravid av att sittkissa på en ostädad toalett. Finns det inget som funkar. Blir det ”regnkappa” på i sommar? Hur tänker NI göra?

8 kommentarer to “Ännu en besvikelse”

 1. Johan skriver:

  Helvete, det har ju varit de enda gångerna jag känt mig säker. Visserligen var jag fem år vid de tillfällena, men sjukt att det bara var ren tur att jag inte blev gravid.

 2. Sven Karlsson skriver:

  Sjukt läskigt att de delar efternamn innan dom ens är gifta. Incest, incest, familjefest som vi kallar det i Norrland.

 3. L skriver:

  Kul att pappan kommer vara död innan det stackars barnet fyllt 10 ens.

 4. Lisa skriver:

  Att smälta ner några ica-kassar och formgjuta en egen ”kondom” gälls väl fortfarande som säkert? Alla kondomen-sprack-barn-historier har gjort mig lite nojjig.

 5. Sofie skriver:

  Jag undrar mest vad historien bakom efternamnet är, eftersom de gör en så stor historia av det. Kan han ha hunnit gifta sig med hennes mor måntro, och därav namnet?

 6. Daniel skriver:

  Bara för att man kan, ska man inte!

 7. Emelie skriver:

  Det jag undrar mest är väll snarare hur man får idén att börja gå ut med sin mammas pojkvän? Nasty säger jag. Fördomsfullt och/eller bakåtsträvande säger någon. Men det skiter jag i, för tillfället. Yuck!

 8. Charleigh skriver:

  That isignht’s perfect for what I need. Thanks!

Lämna en kommentar