Sex!! Erotik!! Hjälp till självhjälp!!

Tidningen Cosmopolitan låter i augustinumret några ”sexperter” lista sina bästa sexställningar:(observera tjejens magiska underkläder som absorberar mannens kön på ett mycket intrikat vis)

Jag vill inte vara sämre. Så, vassegoda! Här kommer Sara Parkmans sju bästa sexställningar!!!!

1. Byggnadsställning

Den här positionen är perfekt både för dig och din kille- ergonomisk och ett väldigt bra verktyg för att komma åt alla skrymslen som behöver få sig en ”omgång”. En listetta när de gäller erotik, då hammaren verkligen står i fokus. Att dessutom sexet blir äventyrligt när ni ligger på en smal stålställning till exempel utanför det kungliga slottet som för tillfälligt ska byggas om. Sensuellt, värdigt och äventyrligt! Bonka på och lycka till!

2. Tandställning

Kroppsdelar är sexiga, och ännu sexigare blir de i läckra förpackningar! Tandställning är den perfekta kryddan för dig som söker det lilla extra som graderar upp er älskog till en högre nivå.

Läs mer »

Fråga Marcus -munsexdröm

Marcus Johansson är expert på relationer, sex och drömtydning.
Du kan ställa din fråga anonymt om du vill.
Mejla Dina fråga till Marcus på doktorn@riketssal.se

Hej Marcus!
 
Behöver hjälp att tyda en dröm jag hade i natt.
Det handlade om en kille som jag gillar, men inte är riktigt kär i (detta beroende på att vi inte riktigt känner varandra). Iallafall, i drömmen var vi ett par och vi hade oralsex. I verkligheten har jag endast det med personer jag litar på, och i drömmen tvekade jag, men sedan gick jag med på det.
 
vad betyder detta?
tacksam för svar!
mvh / osäker Läs mer »

Alla Hjärtans Dag-SPECIAL!

Eftersom den 14:e februari är Valentins dag kommer här våra varmaste bilder på tema kärlek, sex och samlevnad! Placera någon du gillar i knät, och ”enjoy the ride”! Läs mer »

Fråga Marcus – fellatio

Marcus Johansson är expert på relationer, sex och drömtydning.
Du kan ställa din fråga anonymt om du vill.
Mejla Dina fråga till Marcus på doktorn@riketssal.se

Tjenis!

Jag e en tjej på 15 som e ihop med kille som är 18. Jag har en fråga om att suga. Ibland när min kille stoppar in hela kuken så kommer den in så långt att jag vill kräkas :-(. Jag vill ju att det ska va skönt för han, men jag vet inte hur jag ska göra för att det inte ska kännas så jobbet för mej. Hur gör man……

”Beutiful nightmare”

Läs mer »

Fråga Marcus – penisstorlek (stor)

Marcus Johansson är expert på relationer, sex och drömtydning. Du kan ställa din fråga anonymt om du vill.

Hej Marcus!

Min penis är 23 cm lång och ganska grov. Det kan medföra problem när jag ska ha samlag med en del tjejer. Det händer att de ångrar sig när vi blir nakna, och då får jag sova ensam. Jag har börjat känna mig ledsen över detta. Nu undrar jag om det går att reducera penisen kirurgiskt, och är det i så fall farligt?

För Stor Läs mer »

Fråga Marcus – sexlust

Marcus Johansson är expert på relationer, sex och drömtydning. Du kan ställa din fråga anonymt om du vill.

Hej Marcus!
Min fru och jag har varit gifta i 7 år. De senaste åren har vårt sexliv börjat kännas som slentrian, och det har lett till att vi har samlag alltmer sällan. Hur kan man göra för att vi ska få lusten tillbaka?

Jerry. Läs mer »

Fråga Marcus – penisstorlek

Marcus Johansson är expert på relationer, sex och drömtydning. Du kan ställa din fråga anonymt om du vill.

Hej Marcus!

Jag har komplex för min penis. Den mäter 12 cm i erigerat tillstånd, och jag har läst att genomsnittet ligger på 15 centimeter.  Ingen kvinna som jag har varit med har klagat, men jag är ändå rädd att jag inte räcker till. Sexet brukar funka bra, men det är ändå svårt att inte tvivla på sig själv. Inte minst eftersom jag ju ser att porren domineras av stora penisar.
Vad ska jag göra för att bli av med mina komplex? Läs mer »