The Bernadottes, Emmaboda, Spotify

Vill du att The Bernadottes ska uppträda på Emmabodafestivalen? Har du varit medlem på deras (Emmabodas) hemsida i över 6 månader? Gå då in och önska The Bernadottes här!

Och nu till en väldigt glad nyhet: dina favorit-Bernadottes finns numer också på SPOTIFY! Sök på bandet och du hittar alla låtar.

Spotify-invite-tävling: Som Hajen i rymden!

Den här bilden tog lite för lång tid att göra.

I mediabranschen finns det något som heter elevator pitch. Om du bor i Tinsel Town, har en idé till ett screenplay och råkar hamna i samma hiss som en Warner Brothers-producent, så ska du kunna sälja in ditt manus på den tid det tar att åka en våning.

Det sägs att Dan O’Bannon sålde in Alien på den tiden genom att säga ”Det är som Hajen i rymden.” Mediemogulen sa: ”Här har du hummern.” (Jag bara förutsätter att den amerikanska västkusten har samma skaldjurskultur som den svenska.)

Apropå det här brukar jag och mina goda vänner Sanne och Marco leka leken Som hajen i rymden. Det går helt enkelt ut på att man ska hitta på den fetaste setuppen för en film, genom att sätta en gammal film på en ny plats. Så det är bara att gå loss. Office space på Versailles. Macken på en kinesisk bilfabrik. Waterworld i tjocktarmen. Vad vet jag.

Bäst förslag vinner en spotify-invite (jag upptäckte att jag hade två över). Lycka till!

/Jeppan

Spotify-invites returns!

Det här känns ju som att ge bort pokerset (årets julklapp 2005), men ifall det är fler som vill ha inbjudningar till Spotify, så sitter jag på ett gäng. Maila gud@riketssal.se eller skriv det som en kommentar så fixar vi det.

För övrigt har jag en spaning:


Förr                                                                                   Nu

Alltså att förr i tiden blev folk så glada att dom pissade på sig om man kom på besök och hade med sig en ask med två lager brunt skummjölkspulver. Den reaktionen får man inte längre.

Säger man däremot: ”Ikväll kan ni få använda mitt Spotify Premium-konto.” då tjuts det till, det kommer en droppe smegma i lillbrallan och man erbjuds massager med goda slut året ut.

Så testa det. Alla ni där ute med blueballs.