Fråga Marcus – skyla stånd-dröm

Marcus Johansson är expert på relationer, sex och drömtydning.
Du kan ställa din fråga anonymt om du vill.
Mejla Dina fråga till Marcus på doktorn@riketssal.se

Hej Marcus

Inatt drömde jag att jag var tillsammans med mina föräldrar och en kvinnlig komiker. Det var nån form av offentlig miljö, kanske ett hotell. Jag hade bara en handduk på mig och försökte skyla att jag hade stånd. Plötsligt märker jag att jag har ejakulerat på en tröskel. Jag försöker förtvivlat att dölja det hela, men det går inte.

Vad betyder det här?

MVH Fredrik

Hej lubrikation!

Nu ska vi bli kroppsliga. Vi ska nämligen prata lubrikation, eller som ni bönder säger – fittsaft. Så här va:

Ett stående skämt (no pun intended) är ju att någon får stånd. Det kan vara den nervösa killen som ska hålla föredrag, mannen som skyler skrevet med en tidning (och därigenom råkar lyfta den) eller det kvinnliga ragget som (taa-daaa…) visar sig ha ståkuk. Men det enda klassiska fittsaftditot jag kan komma på är det gamla blöta-ner-stolen-skämtet. Som ju i regel brukar bygga på att, säg, kulturtanter blir så till sig i trasorna av ett scenframträdande att vätskorna formligen forsar ur deras slidgångar och ner på underlaget. (Själva ”skämtet” kan se ut såhär: ”Efter att Ranelid föreläst var inte en enda stol torr.” Eller, lite mer subtilt: ”Jag gick på bio. Den blå lagunen hade just visats. Jag fick lägga en plastfilm över stolsätet.”)

Men i filmer och TV-serier tycks den underlivska vätan lysa med sin frånvaro. Jag undrar: var i populärkulturen (minus gladporren) kan man hitta Läs mer »