Det värsta som kan hända i en vallokal?

Det är ett nederlag för demokratin, etc. Visst, det är trist att ingen bryr sej om nån eller nåt annat än sej själv, men så är det. Extra synd är det såklart när nån klantar till det och råkar pricka av nån som inte har röstat. I Svenskans rapport om valdebaclet beskriver en expert det såhär:

Det är såklart oerhört viktigt att ge sin röst, men börjar man som valdeltagare gråta om man inte får lägga ner kuvertet i urnan? Och börjar man som valarbetare lipa om en potentiell röstare inte får göra det?
Och är det det värsta som kan hända i en vallokal?

Jag kan tänka mej åtminstone 7 grejer som är värre. Vilka är era värsta saker som skulle kunna hända i en vallokal?

Fråga Marcus – herrelös hund och ålderskillnad-dröm

Marcus Johansson är expert på relationer, sex och drömtydning.
Du kan ställa din fråga anonymt om du vill.
Mejla Dina fråga till Marcus på doktorn@riketssal.se

Hej,

fick tips om att du hjälper att tyda drömmar ,så jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig att tyda min dröm?

Inatt drömde jag om en okänd, lite större hund som rymde, rakt ut på en stor väg, som jag och en kollega försökte fånga in. när den sedan stannade så har jag för mig att det var på en plats som kan vara någon typ utav marknad… Hunden blev aggressiv, och morrade och visade tänderna, och jag tyckte mig även höra att hunden sade ett hotfullt ord, typ ”stick”! liksom blandat med morrande….jag blev mycket rädd…sedan minns jag inte mer.

under samma natt drömde jag även att jag utvecklande en sexuell relation med en bekant  som är dubbelt så gammal som jag..jag minns att det var ju förbjudet, men vi kunde inte stoppa det…och nu i vaket tillstånd kan jag inte sluta tänka på det, och känner nästan likadant som i drömmen när jag tänker på honom, nästan så att jag vill inleda något med honom… Jag har även haft återkommande drömmar med samma känsla med andra män, även där en ytlig bekant. Jag har en sambo som jag älskar och vi har det jättebra på alla sätt, och så är det även i drömmen.

jag undrar lite över detta…hoppas du kan tyda drömmarna!

tack på förhand!
Mysan

Läs mer »

Ett parti- fem väljare (plus en extra!!)

I genomgången av partiernas olika väljare har vi nu kommit till Moderaterna. Tamtadam!

Läs mer »

Dawit på nya äventyr!

DN visar upp nya sidor av osmaklighet! Kolla här hur det ser ut på förstasidan av dn.se:

För mej är det en ganska tarvlig mänskosyn som ligger bakom det här. Jag vill inte förknippa en mänskas ångestaddade öde med en bagatellnyhet. För mej är nämligen riksdagsvalet ett ångestladdat öde. Läs mer »