Fråga Marcus – Åskdröm

Marcus Johansson är expert på relationer, sex och drömtydning.
Du kan ställa din fråga anonymt om du vill.
Mejla Dina fråga till Marcus på doktorn@riketssal.se

Hej. Jag behöver hjälp med en dröm. Jag stod utanför mitt hus och det började åska, men alla blixtar var kulsprutor och det small och exploderade. Jag fick panik och började leta efter mina barn men dom var inne i vårt hus så jag började känna oro för om åskan skulle komma intill oss, men då slutade det och blev en klarblå himmel.
Visst är det en konstig dröm? Jag har letat på internet vad det kan betyda och det står då att jag kommer komma i gräl eller en otrohetsaffär men jag känner att inget av det stämmer in.. Kan du hjälpa mig tror du??
Mvh. Anne
Är du helt jävla dum i huvudet, Anne?!
Hur kan du avgöra att du inte kommer att hamna i gräl? Är du expert, kanske? Om du nu är så satans duktig på att klarlägga vad som stämmer och vad som inte stämmer så behöver du väl inte skriva till mig.
För helvete…
Marcus

En kommentar to “Fråga Marcus – Åskdröm”

  1. Jessica skriver:

    Hejsan! Marcus! Vad gör du….? Kalla Anne helt jävla dum i huvudet? Hon bad ju hjälp och bara har forskat på nätet även hon inte är säker på om det stämmer. Det är du som har erfarenhet och ska bete dig sån?…. Oaccepbelt! :(

Lämna en kommentar