Fråga Marcus – drunkningsdröm

Marcus Johansson är expert på relationer, sex och drömtydning.
Du kan ställa din fråga anonymt om du vill.
Mejla Dina fråga till Marcus på doktorn@riketssal.se

Hej. Jag har en dröm som jag vill tyda, undrar om du kan hjälpa mig.
 
Jag drömde att jag och några gamla klasskompisar skulle provdyka, så vi åkte tillsammans
till en stor vattenbassäng. Vattenbassängen var speciell, den var FYLLD med vatten, ” en dykar bassäng ” Så det fanns bara en liten kvadrat till hål som man kunde komma upp från, från bassängen alltså. Så direkt man hoppade i bassängen så kunde man inte andas.
 
Vi dök och vi hade en tid som vi skulle klara, alla klarade sig och kom upp från bassängen förutom En tjej. och ingen och inte heller jag, räddade henne. SÅ hon drunknade. Och jag fick så otroligt dåligt samvete i drömmen.
 
Men min fråga är , vad betyder dethär?
Vatten = Något bra
Dyka = Inte något bra?
Jag klarar mig och dyker upp = Något bra?
 
Hur ska man tolka denhär drömmen ?
 
Tack på förhand :)

Hej!

Vi är nog många som då och då  har fått omskakande och smärtsamma drömmar efter Esbjörn Svenssons bortgång.
Att Esbjörn i din dröm är en hjälplös tjej kan tolkas som att du ser jazzen som något vackert och sprött. Vi tillhör kanske den sista generationen som föredrar ett piano i sjutrettondelstakt framför riviga elgitarrer, och hur vi än vill rädda denna kulturskatt så kan vi inte. Nu är det dunka dunka som är tidens melodi.

Din egen tolkning är ett fint första trevande försök. Fortsätt försöka! Att tolka drömmar är något man blir bättre på med tiden.

Vänligen,
Marcus

En kommentar to “Fråga Marcus – drunkningsdröm”

  1. Valle skriver:

    Hur kan Esbjörn va död när hans musik är så levande?

Lämna en kommentar