Fråga Marcus – herrelös hund och ålderskillnad-dröm

Marcus Johansson är expert på relationer, sex och drömtydning.
Du kan ställa din fråga anonymt om du vill.
Mejla Dina fråga till Marcus på doktorn@riketssal.se

Hej,

fick tips om att du hjälper att tyda drömmar ,så jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig att tyda min dröm?

Inatt drömde jag om en okänd, lite större hund som rymde, rakt ut på en stor väg, som jag och en kollega försökte fånga in. när den sedan stannade så har jag för mig att det var på en plats som kan vara någon typ utav marknad… Hunden blev aggressiv, och morrade och visade tänderna, och jag tyckte mig även höra att hunden sade ett hotfullt ord, typ ”stick”! liksom blandat med morrande….jag blev mycket rädd…sedan minns jag inte mer.

under samma natt drömde jag även att jag utvecklande en sexuell relation med en bekant  som är dubbelt så gammal som jag..jag minns att det var ju förbjudet, men vi kunde inte stoppa det…och nu i vaket tillstånd kan jag inte sluta tänka på det, och känner nästan likadant som i drömmen när jag tänker på honom, nästan så att jag vill inleda något med honom… Jag har även haft återkommande drömmar med samma känsla med andra män, även där en ytlig bekant. Jag har en sambo som jag älskar och vi har det jättebra på alla sätt, och så är det även i drömmen.

jag undrar lite över detta…hoppas du kan tyda drömmarna!

tack på förhand!
Mysan

Hej Mysan!

Sverige har länge varit ett ekonomiskt och socialt föregångsland. När jag är på semester på Cypern lyssnar lokalbefolkningen störögt när jag berättar om Den Svenska Modellen. Med långsiktig och klok fördelningspolitik under 1900-talet mejslade politikerna och folkrörelserna fram ett samhälle som hade en perfekt balans mellan trygghet och stabilitet.
I din dröm berättar du om en hund som känner sig stressad och rädd när den hamnar på ”någon slags marknad”. Marknaden är förstås den fria marknaden och hunden är du och jag. Efter fyra år av borgerligt styre känner man inte längre igen sig. Vi svenskar som är vana vid fasta rutiner och tillit gentemot våra ledare kastas ut i en ny verklighet där djungelns lag råder. Jag hoppas du röstar i valet.
Vilket parti du ska rösta på är helt och hållet ditt eget val. Men tänk efter noga.

Efter att ha tittat runt på olika filmsnuttar och bildserier på internet har jag förstått att det inte är ovanligt med stark åldersskillnad mellan älskare. Ibland får jag till och med intrycket att unga kvinnor verkar föredra äldre män, men det kan vara en förhastad generalisering.
Om jag ska vara ärlig så har jag svårt att veta hur jag ska reagera när jag läser om den här drömmen. Du skriver att mannen är dubbelt så gammal som du, men du skriver inte hur gammal du är. Min magkänsla säger mig att det är lite skillnad på hela situationen beroende på om mannen är 82, 36 eller 26 år gammal.

Glöm inte att rösta!
Marcus

En kommentar to “Fråga Marcus – herrelös hund och ålderskillnad-dröm”

  1. Jack skriver:

    hehehee, både bra OCH rolig tydning

Lämna en kommentar