Fråga Marcus – shemaledröm

Marcus Johansson är expert på relationer, sex och drömtydning.
Du kan ställa din fråga anonymt om du vill.
Mejla Dina fråga till Marcus på doktorn@riketssal.se

Hej Marcus!

Nu är det så att jag i skrivande stund känner mig smutsig, mycket smutsig.
Det hela började under natten till i går då jag hade en Ytters tvivelaktig dröm. Du vet
när man har en sådan där dröm som känns så verklig så att det verkligen känns som om det hänt?
Till exempel när man drömt att man vunnit på lotto och halva dagen hinner gå innan man inser att man inte alls är miljonär och man blir tvungen att ringa till bilhandlarn och avboka BMWn som man beställt i två olika färger.
En sådan dröm var det jag hade, dock handlade den inte om något så gemytligt som att bli skit rik!
Jag satte mig raklång upp i sängen, kallsvettig och med en tryckande ångest och hade precis haft en Skitverklig dröm om att jag deepthroatat en shemale!
Asså jag hade fan kuksmak i munnen då jag skamsen satt och drack mitt morgonkaffe och försökte få in i mitt huvud att allt bara hade varit en dröm. Jag känner mig våldtagen av mitt eget huvud och undrar – va fan är det som händer?!

Mvh Nisse

 

Hej Nisse!

Det här är en vanlig bieffekt om man porrsurfar äventyrligt innan man går och lägger sig. Om du klickar på de länkar som känns kittlande så halkar du förstås in på den här sortens sidor. Helt normalt. Man kan inte titta på hur mycket porr som helst utan att trubbas av. Förr eller senare måste man lägga i nästa växel.
Om du vill minska risken för att det ska påverka dina drömmar så bör du onanera en god stund innan du somnar. Eller skaffa en riktig tjej som du kan ha ett emotionellt utbyte med. Då blir behovet av kickar inte riktigt lika starkt. Fast inget klår emotionellt utbyte med en shemale!

Ha det bra!
Marcus

En kommentar to “Fråga Marcus – shemaledröm”

  1. Sebastian skriver:

    Alltså. Jag har delat lägenhet med den här personen i 9 månader. Tur att hann flytta innan de här drömmarna kom..

Lämna en kommentar