Fråga Marcus – skyla stånd-dröm

Marcus Johansson är expert på relationer, sex och drömtydning.
Du kan ställa din fråga anonymt om du vill.
Mejla Dina fråga till Marcus på doktorn@riketssal.se

Hej Marcus

Inatt drömde jag att jag var tillsammans med mina föräldrar och en kvinnlig komiker. Det var nån form av offentlig miljö, kanske ett hotell. Jag hade bara en handduk på mig och försökte skyla att jag hade stånd. Plötsligt märker jag att jag har ejakulerat på en tröskel. Jag försöker förtvivlat att dölja det hela, men det går inte.

Vad betyder det här?

MVH Fredrik

Hej Fritte!
Den Kvinnliga Komikern är förstås nyckeln till din dröm. Du befinner dig i en offentlig miljö, och det offentliga rummet har hittills varit männens värld. Att den kvinnliga komikern nu gör sitt inträde och hotar din status får dig att känna dig både rädd och sexuellt upprymd. Å ena sidan riskerar du att förlora makt, fast å andra sidan finns det en chans att det kan leda till en utveckling där du i förlängningen slipper den ängsliga statusjakt som dikterar villkoren för din manliga självkänsla.
Dina föräldrar representerar här allt du har lärt dig om könsrollsmönster. Vanliga medelklassvärderingar med allt vad det innebär av mammor som tar hand om disken och pappor som gömmer herrtidningar i garaget. Klämd mellan dessa värderingar och den kvinnliga komikern blir du plötsligt akut medveten om din egen skamsenhet. Du löser konflikten på det mest mogna och rationella sätt du kan: du markerar ditt revir med en ejakulation. Som en affärsman på ett icke-porrfritt hotellrum.
Lycka till med allt, kompis
Marcus

3 kommentarer to “Fråga Marcus – skyla stånd-dröm”

  1. Valle skriver:

    Det här är bra grejer.

  2. Alex skriver:

    Haha. Skönt att den enda som kommenterat med en stöttning ännu är Valle. Seriöst dock, det är bra grejer. Nu ska jag spinna vidare och lyssna på lite modern musik.

  3. Thank you for another great write-up. Exactly where else could anyone get that kind of info in such a perfect way of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I am on the look for these facts.

Lämna en kommentar