Fråga Marcus – spränga kök-dröm

Marcus Johansson är expert på relationer, sex och drömtydning.
Du kan ställa din fråga anonymt om du vill.
Mejla Dina fråga till Marcus på doktorn@riketssal.se

Hej Marcus!

I natt drömde jag att jag sprängde bort små delar av mitt kök, först med min kompis men sen kom hela min familj in i köket och tyckte att det var helt coolio. Då tog vi en större bomb (som gav en rejäl smäll) och sprängde bort kylen. Vad betyder detta?

/ Gustaf Bergendahl

 

Hej Gustaf!

Drömmar är oftast ett sätt att bearbeta något som har hänt under dagen. Moderna människor upplever inte så mycket i verkliga livet, men får se desto mer spektakulära ting på TV och på internet.
Nyligen hade Fuskbyggarna premiär på TV4. Det är förmodligen det mest sevärda programmet just nu. Inte minst eftersom man får tre program i ett: Äntligen Hemma, Insider och Extreme Home Makeover. Om inte Martin Timell och Lennart Ekdal får ta emot priser på Kristallengalan så är det något allvarligt fel med Sverige.
Jag utgår från att du har sett Fuskbyggarna, och att du har blivit inspirerad. Eftersom du spränger i ditt eget kök så finns det inga offer i din dröm. Men om drömmen återkommer, och du börjar förstöra andras kök så måste du sluta titta på Fuskbyggarna, eller väga upp det med högre doser Äntligen Hemma och Roomservice.

Vänligen,
Marcus

En kommentar to “Fråga Marcus – spränga kök-dröm”

  1. Gustaf skriver:

    Hahahahahahaha! Ni är för jävla bra!!

Lämna en kommentar