Känt från teve!

Det här var ett skämt som jag drog en gång när jag förlorade i teveprogrammet Comedy Fight Club. Fast då fick jag inte dra hela av olika anledningar. Och eftersom du ändå sitter här på din röv och låtsas jobba/plugga/bo på ett gruppboende* så kan du ju lika gärna glo på det här. Det är…lite puttrigt.

*Det är såklart deppigt om du låtsas att du bor på ett gruppboende. För i så fall gissar jag att du är tillräckligt psykiskt instabil för att faktiskt få bo ett gruppboende.

5 kommentarer to “Känt från teve!”

 1. Karl skriver:

  ett såkallat blåsjobb?
  HEY-OH!

 2. Anna skriver:

  Borde verkligen pluggat idag men nu fastna jag i att titta på YouTube-klipp så då ”slapp” jag plugga idag med. Tack för det =)

 3. Mina två cent skriver:

  De där armarna blir bara längre och längre.

 4. Sven Karlsson skriver:

  Aha, så du spelade alltså skinnflöjt.

Lämna en kommentar