Nu är det på riktigt!

Ryktet talade sanning! Det blir verkligen en Rikets sal-show igen. Senast var vi på Kino i Lund. Nu blir det på Babel i Malmö. Ännu en gång ska vi förvandla mögel till scenkonst. Men allt är förändrat, nästan allt är nytt. 

Ni som tycker det här kan vara värt 75 kronor kan se fram emot.

- Sketchen På fertilitetskliniken
-
Live-spyor
- Musik av Ryska posten och The Bernadottes
-
Barndomstrauman
- Rave

- Tomas Högblom

Och ganska, ganska mycket mer. Ses den nionde, eller?

Mer info här!

26 kommentarer to “Nu är det på riktigt!”

 1. martin skriver:

  Sattan att det är en tisdag.

 2. Kallemannin skriver:

  Då är biljetten köpt!

 3. Cornelia skriver:

  ok, nu har jag köpt biljett. inga bortförklaringar funkar nu. nu är det bara tågbiljetter som behövs… he he he heeeheheee

 4. Cornelia skriver:

  någon som vet hur länge det håller på? jag måste nämligen veta när jag ska beställa tåg hem!

  • Johanna skriver:

   Vart bor du? Kan du inte stanna under natten? Och ännu viktigare – kom vi överens om en blinddejt eller inte?

   • Cornelia skriver:

    göteborg! jag vet inte om jag kan stanna över natten, lite läskigt kanske. haha. och ja, det blir en blinddate!

    • Johanna skriver:

     Haha man ska alltså inte fråga sin blinddate om dom vill stanna över natten innan man träffats för första gången? Jag bor inte i Malmö själv, men skulle kunna fixa sovplats, där jag ska sova, åt dig vid behov. Han kommer inte märka om det är en eller två korta flickor som sover i sofforna (poängterar här att det finns fler än en soffa för att inte skrämma dig).

     • Cornelia skriver:

      haha. ok, jag är på! det blir nog bra. det blir ju säkert rave med valle också och sådana brukar bli långdragna. festligt!

     • Johanna skriver:

      Okej Cornelia, jag har fixat biljett samt klänning till mig och sovplatser åt oss båda. Det enda vi behöver göra nu är att bestämma hur vi ska träffas (centralstationen, rosor i knapphålen?). Hur dags anländer du till Malmö? Skall vi kanske lära känna varandra bättre över en bit mat? Och på något sett måste vi sen hitta från Babel till våra sovplatser i ett hus vid Möllevångstorget. Jag har varken lokalsinne eller mörkerseende så det blir ett problem. Funderar dock på att låna en gps… eller kanske den gamla hederliga tekniken med karta och kompass?

  • Valle skriver:

   Om du räkna med 2 timmar, så hinner du gå lite på ravet också.

 5. Fredric skriver:

  Ooooh, härligt!

 6. Tomas Högblom skriver:

  Eeh..? Hur är det nu… Ska jag vara med på den här grejen?

 7. Cornelia skriver:

  ni för människor tillsammans.

 8. [...] är ett febrilt surr kring Riket sal nu. Showen den 9:de, Ryska posten/The Bernadottes-CD:n som går till press imorgon, och såklart…. Den [...]

 9. Fredric skriver:

  Följande konversation utspelade sig precis på fejjan, där jag postade en länk till er show.

  Min mamma: Rikets sal, det är väl Jehovas vittne?

  Jag: Ja. Jag har mycket riktigt blivit frireligiös.

  Min mamma: Eh nu tror jag ju inte att Jehovas direkt brukar kallas frireligösa. Det skulle de nog surna till över. Baptister, Pingstförsamlings vänner och missonsförbundet är sk frieligiösa men inte Jehovas

  Jag: OK. Religiöst förtryckt kan vi säga då.

  Min mamma: Du vet om att de har begränsat med plats i sitt lilla paradis va?

  Jag: Jo, men sen kostar det också bara 75 i förköp.

  *drumroll*

 10. Amelie skriver:

  Mitt namn är synnerligen felstavat på Babels hemsida! Jag blir anal! (kan man säga så?)

  • Kringlan skriver:

   Kan man bli något man redan är/har?

  • Johanna skriver:

   På engelska funkar det! Att använda ordet anal (som då står för pedantisk och/eller petig) som adjektiv är tydligen ”the shit” i den stora världen.
   Adjektivet som bäst beskriver mig är dryg. Så förlåt.

   • Amelie skriver:

    Mycket bra och välformulerat. Det var just vad jag menade – petig. Kanske en aning petigt av mig, men jag måste ju dra gränsen någonstans. Min gräns går absolut vid Nöörgard! Någon måtta får det väl ändå vara!?

Lämna en kommentar