Pappa Kartong

På fredag begår jag ju min debut som offentlig konstnär. Ni som lusläst den här publikationen vet ju att det är en gammal dröm som går i uppfyllelse. Blommogram och lyckönskningar uppskattas. På Malmöfestivalen (en festival i Malmö) kommer jag bygga mitt manifest som ska stå i tusen år – ett hus av papp. Ni som är sugna och nyfikna kan följa mitt arbete på plats på Hamngatan dom närmsta dagarna. Nu ska jag bara köpa 50 rullar tejp sen ses vi.

(2/3-delar av bilden har inget med texten att göra.)

Kram / Valle, din lokala konstnär

14 kommentarer to “Pappa Kartong”

 1. Jeppe skriver:

  GRATTIS (din gamle apa)

  • Jeppe skriver:

   ÅÅÅÅH BERÄTTA HISTORIEN MED APAN OCH HANDVÄSKAN! i formen av en video. Jag har återberättat den så många gånger nu att jag inte vet vad som är sant. Visst skrattade den hånfullt?

 2. Valle skriver:

  Tack. Jag kommer göra allt detta du pratar om, det är en jättebra idé. Fast jag måste väna tills jag får min nya data annars blir det för meckigt. Jag sitter på Hästarnas dal med en stationär dator med stor tangentbord som slamrar i plasten. Skön SR-känsla alltså!

  • Jeppe skriver:

   Jag hamrar på ett dylikt SR-tangentbord varje dag. Hemma. Av egen fri vilja. Men nu ska jag luta mig tillbaka och vänta på världens bästa ap-historia.

   • Valle skriver:

    Amen du får ju vänta på min dator ju.
    Kommer du och Jossy och spelar er show på Lilla tant Skratt? Kanske redan den 22e september? Eller en månad senare, eller två månader senare?

 3. martin skriver:

  Serveras langos?

  • Valle skriver:

   Det är en jävligt bra fråga Martin! Jag har inte planerat det men visst vore det grädden på den friterade potatisbullen om så vore! Kanske kan du ta tag i det? Vi borde servera papp-langos. Är du intresserad av ett samarbete?

   • martin skriver:

    Lätt! Om jag bara visste hur man gör…

    • JohannaElisabeth skriver:

     Fritera papper och släng på en klick gräddfil. Svårare än så behöver man inte göra det!

     • Valle skriver:

      Det är helt rätt, Johanna! Fast även gräddfilen får ju va av papp. Jag tycker man river tidningspapper i bitar och blöter upp i vatten några dagar, kör med stavmixer och sen har man pappgräddfil värd att serveras.

     • martin skriver:

      Det låter görbart faktiskt. Papp i papp med papp.. En pappservett runt och presto! Nått att dricka? Papier Mache kanske?

     • JohannaElisabeth skriver:

      Det här fixar du Martin! Om du vill ha hjälp har jag Patrik Sjöberg i naturlig storlek som pappdocka. Han är säkert på :)

 4. JohannaElisabeth skriver:

  Jag glömde skriva följande; vad roligt för dig! Det låter häftigt, lycka till!

 5. [...] vet det där huset av papp som jag byggde åt Malmöfestivalen i augusti? Jag skrev om det här och här och här. Det blev alltså sönderslaget men polisen grep en förövare på bar gärning [...]

Lämna en kommentar