Ryska posten i Lund

I dessa tider är det tätare mellan reklaminläggen än mellan Björn Borgs ögon. Jag vill ändå trötta ut er med lite mer info. På lördag kl 18 spelar Ryska posten en 45-minuters föreställning på Humorfestivalen i Lund. Det blir 13 låtar med klassiker som Otur, Angelopoulos och Gå och duscha, men också blivande hittar som Philip Zandén, Min flickvän är nazist och När jag dör.

Jag tycker från djupet av mitt hjärta att ni ska se den här föreställningen. Mycket för att Krisse behöver pengarna, men också för att det är trevlig miljö på Konsthallen i Lund.

Var: Konsthallen, Mårtenstorget 3

När: Lördag 3/9, kl 18

Biljett: Tickster

Artikeln: City

7 kommentarer to “Ryska posten i Lund”

 1. Gideon Vasa skriver:

  Personligen tycker jag att en resa till Lund får Vilhelm Mobergs Utvandrarna att framstå som en skildring av en promenad till korvkiosken runt hörnet. Men jag är inte riktigt klok. Jag tycker att alla ni andra ska åka dit!

  • Valle skriver:

   Jag fattar inte. En resa till Lund gör att tanken på en resa över Atlanten blir en tripp till korvkiosken. Dvs svåra resor blir lätta i jämförelse, va? En resa till Lund är ju redan lätt från början, så från din synvinkel blir det oerhört enkelt att resa till Lund?
   Betyder det att du kommer?

 2. Bushdave skriver:

  Har jag drömt att jag hört en version av ”Otur” med fler verser, bland annat om Darin? Om den inte finns för avlyssning skulle jag gärna vilja ha textraderna…

  • Valle skriver:

   Jag har såklart ingen aning om vad som bor i dina drömmar, Bushdave. Ibland önskar jag att jag hade, ibland inte.
   Jag tror däremot det finns en gammal version av låten som jag spelade in till radioprogrammet Hej domstol!. Kanske finns den kvar på nån server hos P3 och heter antagligen ”Nej, vilken otur”.
   Den sista versen gick såhär:

   Nu sysslar jag med helt andra saker
   på natten skär jag delar utav lik
   På dagen kryper jag runt i kloaker
   och komponerar Darins hitmusik

Lämna en kommentar