Vad Sydsvenskan skriver om istället för att skriva om oss 2011-03-17

Om du inte orkade läsa hela artikeln hände det sig alltså en tisdageftermiddag i mars, att en kvinna (som kunde gå) blev jagad av en häxa (i en permobil). Möjligheten finns också att det kan ha varit en transvestithäxa. En manstranshäxa. Kan nån snälla rita den här händelsen och skicka till mig? jeppe@riketssal.se. Tack på fh. Och tipstack till Karl Stjernberg!

7 kommentarer to “Vad Sydsvenskan skriver om istället för att skriva om oss 2011-03-17”

 1. Lissy skriver:

  Jag påbörjade en bild och det märktes snabbt att den skulle bli amazing, men mitt ritprogram(som jag inte visste om att jag hade förens nu) stängde ner sig själv. så du får nöja dig med tanken att jag nästan gjorde en klockren bild!

 2. F skriver:

  Helt fantastiskt. Av okänd anledning fick det mig att tänka på den här gamla klassikern:
  http://www.sydsvenskan.se/lund/article394370/Hundratals-poliser-ville-ha-korv.html

  vet ej varför.

 3. Mikusagi skriver:

  Jag avskyr när jag inte vet om den som jagar mig är en kille eller tjej. Det är det värsta.

 4. Linus skriver:

  Tack så mycket för denna text! Använder den till ett skolarbete och kommer framföra den på falkenbergs torg!

 5. [...] nöjd med, men med tanke på hur kränkta hela Rikets sal-gänget varit över att SDS helt valt att ignorera vår existens valde jag att tiga och tacka för [...]

Lämna en kommentar